јовица мијалковиќ

Jovica Mijalkovikj

Macedonia , b. 1951

From cycle-With line touch the sky-2 , 2021

Combined technique on mediapan

50 x 50 cm

This is a unique work

Frame: Included

Size with frame (if included): 67 x 67 cm

Out of stock

Related artworks by medium

Од циклусот-Животот во боја 4
Комбинирана техника
Контактирајте нè за цена
In the woods
Цртеж
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Со линија допри до небото 8
Комбинирана техника
Контактирајте нè за цена
Вознесение
Комбинирана техника
Контактирајте нè за цена
Возвишение
Комбинирана техника
Контактирајте нè за цена
Белиот гулаб
Комбинирана техника
Kонтактирајте нè за цена
Од циклусот-Со линија допри до небото 7
Комбинирана техника
Контактирајте нè за цена
Зен 2
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Зен 3
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Девојки на плажа
Комбинирана техника
Контактирајте нè за цена
Ослободување 2
Комбинирана техника
Контактирајте нè за цена
Композиција 2
Цртеж
Контактирајте нè за цена
Композиција 3
Цртеж
Контактирајте нè за цена
Птица
Акрилик
Нема на залиха
Птица 1
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Романтичен предел
Комбинирана техника
Нема на залиха
Композиција
Комбинирана техника
Нема на залиха
Вжештено пладне
Комбинирана техника
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Со линија допри до небото 5
Комбинирана техника
Нема на залиха
Мртва природа
Комбинирана техника
МКД 9.300
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Related artworks by movement

Related artworks by subject matter

From cycle-With line touch the sky-5
Architecture
Out of stock
From cycle-With line touch the sky-8
Architecture
Contact us for price
From the cycle-Life is a fairy tale 9
Architecture
Contact us for price
From cycle-With line touch the sky-3
Architecture
Out of stock
From cycle-With line touch the sky-2
Architecture
Out of stock
From cycle-With line touch the sky-1
Skopje old bazar
Architecture
Contact us for price
Ohrid 2
Architecture
EUR€ 1500
Ohrid 1
Architecture
EUR€ 1500
From the cycle; Life is a fairy tale 10
Architecture
Contact us for price
From the cycle- Life is a fairy tale 6
Architecture
Contact us for price
From the cycle; Life is a fairy tale 1
From the cycle-Urban birds 23
Architecture
EUR€ 57
From the cycle-Urban birds 22
Architecture
Contact us for price
From the cycle-Urban birds 21
Architecture
EUR€ 57
From the cycle-Urban birds 13
Architecture
Out of stock
From the cycle-Urban birds 14
Architecture
Out of stock
From the cycle-Urban birds 15
Architecture
EUR€ 57
From the cycle-Urban birds 16
Architecture
EUR€ 57
From the cycle-Urban birds 17
Architecture
Out of stock
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

All Artworks on Our Website

  • All artworks
  • Acrylic
  • Combined technique
  • Drawing
  • Filigree
  • Icon
  • Oil
  • Print
  • Sculpture