pavlina-spasova

Павлина Спасова

Македонија , р. 1989

BIO:

Павлина Спасова е родена 1989 година во Велес, Македонија.
2008-Заршено средно училиште за применета уметност “Лазар Личеновски” во Скопје-насока сликарство.
2012-Дипломира на Факултетот за ликовни уметности во Скопје, (сликарство со конзервација и реставрација), во класата на проф. Благоја Маневски.

Од циклусот-Сè тече сè се менува 2
Масло
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Сè тече сè се менува 1
Масло
Контактирајте нè за цена

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Од циклусот-Сè тече сè се менува 2
Масло
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Сè тече сè се менува 1
Масло
Контактирајте нè за цена

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични автори

Сашо Блажески-Блажес
Сашо Блажески-Блажес
Македонија
Страхил Петровски
Страхил Петровски
Македонија
Александра Мириќ
Александра Мириќ
Србија
Андријана Мациев
Андријана Мациев
Македонија
Благојче Наумоски-Бане
Благојче Наумоски-Бане
Македонија
Валентина Илијевска
Валентина Илијевска
Македонија
Лидија Пачемска Џонс
Лидија Пачемска Џонс
Македонија
Павлина Спасова
Павлина Спасова
Македонија
Татјана Манева
Татјана Манева
Македонија
Наташа Петејчук
Наташа Петејчук
Црна Гора
Михаил Корубин
Михаил Корубин
Македонија
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

 

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Филигран
  • Цртеж