srgjan-micic

Срѓан Миќиќ

Македонија , р. 1980

BIO:

СРЃАН МИЌИЌ
Роден 1980 година во Скопје, Р. Македонија.
1998-1999 Средно училиште за Применета уметност УПУ-“Лазар Личеноски” во Скопје, специјалност-Графика и графички дизајн
1999-2002 Белоруска Академија на Уметностите, Минск, специјалност-графика
2002-2005 Национална Уметничка Академија, Софија, специјалност-графика
2005-2007 Магистерски студии, Национална Уметничка Академија, Софија, специјалност-сликарство
2011-Професор на Меѓународниот Балкански Универзитет
Десет самостојни изложби и учество на повеќе групни изложби во земјава и надвор од неа.

Од циклусот-Фрагменти од градот
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Фрагменти од градот 2
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Фрагменти од градот 3
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Фрагменти од градот 4
Акрилик
Контактирајте нè за цена

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Од циклусот-Фрагменти од градот
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Фрагменти од градот 2
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Детенце
Масло
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Фрагменти од градот 3
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Фрагменти од градот 4
Акрилик
Контактирајте нè за цена

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични автори

Срѓан Миќиќ
Срѓан Миќиќ
Македонија
Страхил Петровски
Страхил Петровски
Македонија
Сашо Блажески-Блажес
Сашо Блажески-Блажес
Македонија
Александра Мириќ
Александра Мириќ
Србија
Андријана Мациев
Андријана Мациев
Македонија
Благојче Наумоски-Бане
Благојче Наумоски-Бане
Македонија
Валентина Илијевска
Валентина Илијевска
Македонија
Лидија Пачемска Џонс
Лидија Пачемска Џонс
Македонија
Павлина Спасова
Павлина Спасова
Македонија
Наташа Петејчук
Наташа Петејчук
Црна Гора
Михаил Корубин
Михаил Корубин
Македонија
Дарко Дуковски
Дарко Дуковски
Македонија
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Филигран
  • Цртеж