toni-catleski

Тони Чатлески

Македонија , р. 1967

BIO:

Тони Чатлески
-Роден 19. 07. 1967 година во Прилеп.
-Средно уметничко училиште завршува во Скопје, 1986 година.
- Дипломира на Факултетот за ликовни уметности – отсек сликарство во Скопје, 1993 година,
во класата на професорот Танас Луловски.
-Магистрира на Факултетот за ликовни уметности – отсек сликарство, 2013 година,
кај професорот Јован Шумковски.
-16 самостојни изложби во земјава и странство (Бугарија, Србија, Црна Гора, Русија)
-Дваесетина групни изложби во земјава и странство.

Од циклусот-Среќни спомени 7
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Среќни спомени 8
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Древниот сон 26
Акрилик
Kонтактирајте нè за цена
Од циклусот-Среќни спомени 4
Акрилик
Нема на залиха
Од циклусот-Среќни спомени 5
Акрилик
Нема на залиха
Од циклусот-Древниот сон 17
Од циклусот-Древниот сон 18
Од циклусот-Среќни спомени 1
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Древниот сон 19
Акрилик
Kонтактирајте нè за цена
Композиција 4
Акрилик
МКД 11,000
Од циклусот-Среќни спомени 11
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Среќни спомени 10
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Древниот сон 30
Акрилик
Нема на залиха
Од циклусот-Древниот сон 14
Акрилик
Нема на залиха
Од циклусот-Древниот сон 29
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Среќни спомени 9
Акрилик
Нема на залиха
Композиција-5
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Среќни спомени 13
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Среќни спомени 14
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот: Древниот сон 22
Акрилик
Контактирајте нè за цена

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Од циклусот-Среќни спомени 7
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Среќни спомени 8
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Древниот сон 26
Акрилик
Kонтактирајте нè за цена
Од циклусот-Среќни спомени 4
Акрилик
Нема на залиха
Од циклусот-Среќни спомени 5
Акрилик
Нема на залиха
Од циклусот-Древниот сон 17
Од циклусот-Древниот сон 18
Од циклусот-Среќни спомени 1
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Животот е бајка 9
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Древниот сон 19
Акрилик
Kонтактирајте нè за цена
Композиција 4
Акрилик
МКД 11,000
Од циклусот-Среќни спомени 11
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Среќни спомени 10
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Древниот сон 30
Акрилик
Нема на залиха
Од циклусот-Древниот сон 14
Акрилик
Нема на залиха
Од циклусот-Древниот сон 29
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Среќни спомени 9
Акрилик
Нема на залиха
Композиција-5
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Среќни спомени 13
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Среќни спомени 14
Акрилик
Контактирајте нè за цена

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични автори

Драгутин Аврамовски-Гуте
Драгутин Аврамовски-Гуте
Македонија
Рубенс Корубин
Рубенс Корубин
Македонија
Миле Корубин
Миле Корубин
Македонија
Коле Манев
Коле Манев
Македонија
Александар Ивановски Карадаре
Александар Ивановски-Карадаре
Македонија
Ана Темкова
Ана Темкова
Македонија
Јовица Мијалковиќ
Јовица Мијалковиќ
Македонија
Доне Милјановски
Доне Милјановски
Македонија
Жарко Башески
Жарко Башески
Македонија
Свето Манев
Свето Манев
Македонија
Благоја Николовски
Благоја Николовски
Македонија
Трајче Јанчевски
Трајче Јанчевски
Македонија
Стефан Хаџи-Николов
Стефан Хаџи-Николов
Македонија
Тони Чатлески
Тони Чатлески
Македонија
Ванчо Јаков
Ванчо Јаков
Македонија
Вангел Коџоман
Вангел Коџоман
Македонија
Борислав Траиковски
Борислав Траиковски
Македонија
Маја Стефановска
Маја Стефановска
Македонија
Димитар Манев
Димитар Манев
Македонија
Иван Велков
Иван Велков
Македонија
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

 

Сите дела од Тони Чатлески

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Филигран
  • Цртеж