Најнови дела до €100

Гулабици 6
Филигран
МКД 2,500
Од циклусот-Пејзажи на душата 5
Од циклусот-Шарени вибрации 17
Од циклусот-Шарени вибрации 16
Од циклусот-Животот во боја 3
Комбинирана техника
Нема на залиха
Од циклусот-Мечти 3
Комбинирана техника
Од циклусот-Мечти 4
Комбинирана техника
Балерина
Скулптура
Продадено дело
Iron beauty
Скулптура
МКД 5,000
Патникот
Скулптура
МКД 5,000
Од циклусот-Шарени вибрации 25
Цртеж
Нема на залиха
Од циклусот-Шарени вибрации 24
Цртеж
Нема на залиха
Од циклусот-Шепоти на потсвеста 4
Комбинирана техника
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Шепоти на потсвеста 1
Комбинирана техника
Нема на залиха
Од циклусот-Шепоти на потсвеста 2
Комбинирана техника
Продадено
Од циклусот-Шепоти на потсвеста 3
Комбинирана техника
Нема на залиха
Кога сирените молчат
Акрилик
Нема на залиха
Љубовни сеќавања
Акрилик
МКД контактирајте нè за цена
Од циклусот-Идентитети
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Пеперутка 7
Филигран
МКД 2,500
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела до €100