toni-catleski

Тони Чатлески

Македонија , р. 1967

Од циклусот-Древниот сон 25 , 2021

Акрил на платно

70 x 50 cm

Уникатно дело

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 80 x 60 cm

Денари
Евра

МКД 24,600

Слични дела според тип на медиум

Калдеровата естетика
Зимска сказна на обалата
Од циклусот-Шарени вибрации 23
Од циклусот-Шарени вибрации 22
Ноќна гозба
Акрилик
Созерцание
Акрилик
Woman with a hat
Акрилик
Од цилусот-Шарени вибрации 21
Пеперутка 3
Акрилик
Инфатилна илузија
Пролетна песна за биберот
Од циклусот-Древниот сон 19
Композиција 4
Цветно поле
Акрилик
Одмор
Акрилик
Игра 4
Акрилик
Птица
Акрилик
Птица 1
Акрилик
Од циклусот-Древниот сон 11
Great blue heron
Акрилик
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Слични дела според мотив

Од циклусот-Шарени вибрации 23
Од циклусот-Шарени вибрации 22
Woman with a hat
Апстрактно дело
Композиција 2
Апстрактно дело
Композиција 3
Апстрактно дело
Од цилусот-Шарени вибрации 21
Инфатилна илузија
Апстрактно дело
Од циклусот-Древниот сон 19
Композиција 4
Апстрактно дело
Небески пејсаж
Птица
Апстрактно дело
Птица 1
Апстрактно дело
Од циклусот-Древниот сон 11
Пејзаж на душата 4
Апстрактно дело
Пејзаж на душата 3
Апстрактно дело
Композиција
Апстрактно дело
Од циклусот-Древниот сон 14
Маало
Апстрактно дело
Од циклусот-Древниот сон 27
Од циклусот-Древниот сон 26
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж