sv.dimitrija.......
sv.dimitrija.......
denica-fiipova

Деница Филипова

Македонија , р. 1973

Св. Димитрија , 2022

Дрво со позлата

32 x 23,5 cm

Уникатно дело

Рамка:

Димензија со рамка (ако е вклучена):

Денари
Евра

Нема на залиха

Слични дела според тип на медиум

Св. Богородица со Исус-1
Икона
Контактирајте нè за цена
Св. Богородица со Исус-2
Икона
Контактирајте нè за цена
Св. Богородица со Исус-4
Икона
Нема на залиха
Св. Богородица со Исус-5
Икона
Нема на залиха
Св. Богородица со Исус-6
Икона
Контактирајте нè за цена
Св. Димитрија
Икона
Нема на залиха
Св. Богородица со Исус-3
Икона
Нема на залиха
Св.Богородица со Исус
Икона
Нема на залиха
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Слични дела според мотив

St. Mother of God with Jesus-2
Portrait
Contact us for price
Natural beauty
Portrait
Out of stock
From the cycle-Identities 2
Portrait
Contact us for price
From the cycle-Identities
Portrait
Contact us for price
St. Mother of God with Jesus-4
Portrait
Out of stock
Flight
Portrait
Out of stock
Anima
Portrait
EUR€ 225
Portrait
Portrait
Out of stock
A child
Portrait
Out of stock
St. Mother of God with Jesus-6
Portrait
Contact us for price
St. Mother of God with Jesus
Portrait
Out of stock
St. Mother of God with Jesus-5
Portrait
Out of stock
St. Mother of God with Jesus-3
Portrait
Out of stock
St. Dimitria
Portrait
Out of stock
Thought
Portrait
EUR€ contact us for price
Portret
Portrait
Contact us for price
Girl
Portrait
Out of stock
Longing
Portrait
Out of stock
Contact
Portrait
EUR€ 210
Daydream
Portrait
EUR€ 225
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Филигран
  • Цртеж