јовица мијалковиќ

Јовица Мијалковиќ

Македонија , р. 1952

Џентлмен , 2022

Метал

50 x 50 cm

Уникатно дело

Рамка:

Димензија со рамка (ако е вклучена): 50 x 50 cm

Денари
Евра

МКД 24,600

Слични дела според тип на медиум

Откриена убавина
Исчекување
Скулптура
Неочекувана срамежливост
Venus
Скулптура
Акт
Скулптура
Џентлмен
Скулптура
Балерина
Скулптура
Патникот
Скулптура
Од циклусот- Музичари 2
Од циклусот-Мизичари 3
Од циклусот- Музичари 4
Од циклусот- Музичари 1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Слични дела според мотив

Откриена убавина
Пеперутка 3
Фигуративна уметност
Езерска убавина
Фигуративна уметност
Сон
Акт
Исчекување
Неочекувана срамежливост
Оплакување
Фигуративна уметност
Осаменост
Св.Богородица со Исус
Venus
Акт
Акт
Акт
Џентлмен
Фигуративна уметност
Од циклусот:Спокој-Неспокој 3
Фигуративна уметност
Девојка
Портрет
Од циклусот-Tree of life 1
Од циклусот:Спокој-Неспокој 2
Од циклусот:Спокој-Неспокој
Игра
Фигуративна уметност
Зимски пејсаж
Алиса во земјата на чудата
Фигуративна уметност
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж