mirjana-nikoloska.

Мирјана Николоска

Македонија , р. 1964

Пеперутка 2 , 2020

Филигран

20 x 25 cm

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 25 x 30 cm

Денари
Евра

продадено

Слични дела според тип на медиум

Паун 1
Филигран
Гулабици 2
Филигран
Паун 2
Филигран
Паун 3
Филигран
Пеперутка-1
Филигран
Пеперутка 4
Филигран
Паун 4
Филигран
Паун 5
Филигран
Пеперутка 2
Филигран
Пеперутка-3
Филигран
Гулабици 1
Филигран
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Слични дела според мотив

Пеперутка 3
Фигуративна уметност
Езерска убавина
Фигуративна уметност
Сон
Акт
Исчекување
Оплакување
Фигуративна уметност
Џентлмен
Фигуративна уметност
Осаменост
Св.Богородица со Исус
Фигуративна уметност
Акт
Акт
Неочекувана срамежливост
Од циклусот:Спокој-Неспокој 3
Фигуративна уметност
Девојка
Портрет
Од циклусот-Tree of life 1
Од циклусот:Спокој-Неспокој 2
Од циклусот:Спокој-Неспокој
Игра
Фигуративна уметност
Зимски пејсаж
Фигуративна уметност
Алиса во земјата на чудата
Фигуративна уметност
Во градина
Фигуративна уметност
Aura
Фигуративна уметност
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж