lena-stefanova

Лена Стефанова

Македонија , р.

Цвеќе во мојот двор , 1984

Акварел- Каталошко дело

52 x 38 cm

Уникатно дело

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 63 х 49 см

Денари
Евра

МКД контактирајте нè за цена

Слични дела според тип на медиум

Романтичен предел
Комбинирана техника
Од циклусот-Девојки на плажа
Комбинирана техника
Композиција
Комбинирана техника
Вжештено пладне
Комбинирана техника
Мртва природа
Комбинирана техника
Високи акорди
Комбинирана техника
Од циклусот-Со линија допри до небото-3
Со линија допри го небото 2
Комбинирана техника
Од циклусот-Со линија допри до небото-1
In isolatia
Цртеж
In the woods
Цртеж
Од циклусот-Шепоти на потсвеста 3
Од циклусот-Шепоти на потсвеста 1
Од циклусот-Шепоти на потсвеста 2
Воскресение
Комбинирана техника
Цвеќе во мојот двор
Комбинирана техника
Од циклусот-Женски приказни 8
Комбинирана техника
Од циклусот-Женски приказни 7
Комбинирана техника
Од циклусот-Мечти 1
Комбинирана техника
Од циклусот-Мечти 2
Комбинирана техника
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Слични дела според мотив

Ноќна гозба
Мртва природа
Мртва природа 3
Мртва природа
Калинки
Мртва природа
Ваза со цвеќе 3
Мртва природа
Ваза со цвеќе 4
Мртва природа
Ваза со цвеќе 5
Мртва природа
Мртва природа 5
Мртва природа
Мртва природа 4
Мртва природа
Хармонија
Мртва природа
Рапсодија
Мртва природа
Цвеќе во мојот двор
Мртва природа
Маргаритки
Мртва природа
Мртва природа
Мртва природа
Мртва природа 1
Мртва природа
Мртва природа 2
Мртва природа
Ваза со цвеќе
Мртва природа
Цвеќе 2
Мртва природа
Ваза со цвеќе 2
Мртва природа
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж