Mihail-Korubin фото

Михаил Корубин

Македонија , р. 1986

Daydream , 2021

Принт на хартија-рачно потпишани, нумерирани и сертифицирани од авторот (50-едиција)

90 x 71 cm

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 99 x 78 cm

Денари
Евра

МКД 13900

Слични дела според тип на медиум

Longing
Принт
Contact
Принт
Daydream
Принт
Grace
Принт
Libera
Принт
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Aura
Поп арт
Longing
Поп арт
Contact
Поп арт
Daydream
Поп арт
Grace
Поп арт
Libera
Поп арт
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според мотив

Откриена убавина
Пеперутка 3
Фигуративна уметност
Езерска убавина
Фигуративна уметност
Сон
Акт
Исчекување
Неочекувана срамежливост
Оплакување
Фигуративна уметност
Осаменост
Св.Богородица со Исус
Venus
Акт
Акт
Акт
Џентлмен
Фигуративна уметност
Од циклусот:Спокој-Неспокој 3
Фигуративна уметност
Девојка
Портрет
Од циклусот-Tree of life 1
Од циклусот:Спокој-Неспокој 2
Од циклусот:Спокој-Неспокој
Игра
Фигуративна уметност
Зимски пејсаж
Алиса во земјата на чудата
Фигуративна уметност
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Св.Богородица со Исус
Девојка
Портрет
Aura
Портрет
Размисла
Портрет
Портрет
Портрет
Кога сирените молчат
Љубовни сеќавања
Св. Богородица со Исус-2
Longing
Портрет
Contact
Портрет
Daydream
Портрет
Grace
Портрет
Libera
Портрет
Езерска вила
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж