urban-birds-22-28.5x28.5sm-6000den
lidija-pachemska

Лидија Пачемска Џонс

Македонија , р. 1977

Од циклусот-Urban birds 22 , 2023

Стакло

20 x 20 cm

Уникатно дело

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 28 x 28 cm

Денари
Евра

Нема на залиха

Слични дела според тип на медиум

Од циклусот-Urban birds 21
Стакло
МКД 3,500
Од циклусот-Urban birds 22
Стакло
Нема на залиха
Од циклусот-Урбани птици 15
Од циклусот-Urban birds 23
Стакло
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Urban birds 20
Стакло
МКД 3,500
Од циклусот-Urban birds 19
Стакло
Нема на залиха
Од циклусот-Urban Birds 18
Стакло
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Urban birds 17
Стакло
Нема на залиха
Од циклусот-Urban Birds 16
Стакло
Нема на залиха
Од циклусот-Урбани птици 7
Од циклусот-Урбани птици 6
Од циклусот-Урбани птици 5
Од циклусот-Урбани птици 4
Од циклусот-Урбани птици 2
Стакло
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Урбани птици 3
Од циклусот-Урбани птици 1
Стакло
Нема на залиха
Од циклусот-Урбани птици 14
Стакло
Нема на залиха
Од циклусот-Урбани птици 13
Стакло
Нема на залиха
Од циклусот-Урбани птици 12
Од циклусот-Урбани птици 11
Стакло
Контактирајте нè за цена
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Од циклусот-Urban birds 21
Од циклусот-Urban birds 22
Наива
Нема на залиха
Од циклусот-Урбани птици 15
Трите бардака
Наива
МКД контактирајте нè за цена
Од циклусот-Urban birds 23
Наива
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Urban birds 20
Од циклусот-Urban birds 19
Наива
Нема на залиха
Од циклусот-Urban Birds 18
Наива
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Urban birds 17
Наива
Нема на залиха
Од циклусот-Urban Birds 16
Наива
Нема на залиха
Од циклусот-Урбани птици 7
Од циклусот-Урбани птици 6
Од циклусот-Урбани птици 5
Од циклусот-Урбани птици 4
Од циклусот-Урбани птици 2
Наива
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Урбани птици 3
Од циклусот-Урбани птици 1
Наива
Нема на залиха
Од циклусот-Урбани птици 14
Наива
Нема на залиха
Од циклусот-Урбани птици 13
Наива
Нема на залиха
Од циклусот-Урбани птици 12
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според мотив

Од циклусот-Со линија допри до небото 5
Архитектура
Нема на залиха
Со линија допри го небото 2
Архитектура
Нема на залиха
Од циклусот-Со линија допри до небото-1
Архитектура
Нема на залиха
Од циклусот-Urban birds 21
Архитектура
МКД 3,500
Од циклусот-Urban birds 22
Архитектура
Нема на залиха
Охрид 2
Архитектура
МКД 92250
Охрид 1
Архитектура
МКД 92250
Стара Скопска чаршија
Архитектура
контактирајте нè за цена
Стара чаршија
Архитектура
Нема на залиха
Од циклусот; Животот е бајка 10
Архитектура
Нема на залиха
Од циклусот; Животот е бајка 1
Од циклусот-Животот е бајка 6
Архитектура
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Urban birds 20
Архитектура
МКД 3,500
Од циклусот-Urban birds 19
Архитектура
Нема на залиха
Од циклусот-Urban Birds 18
Архитектура
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Urban Birds 16
Архитектура
Нема на залиха
Од циклусот-Urban birds 17
Архитектура
Нема на залиха
Од циклусот-Урбани птици 7
Архитектура
МКД 3500
Од циклусот-Урбани птици 6
Архитектура
МКД 3500
Од циклусот-Урбани птици 5
Архитектура
МКД 3500
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Филигран
  • Цртеж