mirjana-nikoloska.

Мирјана Николоска

Македонија , р. 1964

Гулабици 1 , 2021

Филигран

20 x 30 cm

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 24,5 x 34,5 cm

Денари
Евра

Продадено

Слични дела според тип на медиум

Гулабици 2
Филигран
Паун 1
Филигран
Паун 2
Филигран
Паун 3
Филигран
Пеперутка 4
Филигран
Паун 4
Филигран
Паун 5
Филигран
Пеперутка-1
Филигран
Пеперутка 2
Филигран
Пеперутка-3
Филигран
Гулабици 1
Филигран
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Слични дела според мотив

Откриена убавина
Пеперутка 3
Фигуративна уметност
Езерска убавина
Фигуративна уметност
Сон
Акт
Исчекување
Неочекувана срамежливост
Оплакување
Фигуративна уметност
Осаменост
Св.Богородица со Исус
Venus
Акт
Акт
Акт
Џентлмен
Фигуративна уметност
Од циклусот:Спокој-Неспокој 3
Фигуративна уметност
Девојка
Портрет
Од циклусот-Tree of life 1
Од циклусот:Спокој-Неспокој 2
Од циклусот:Спокој-Неспокој
Игра
Фигуративна уметност
Зимски пејсаж
Алиса во земјата на чудата
Фигуративна уметност
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж