јовица мијалковиќ

Јовица Мијалковиќ

Македонија , р. 1952

Iron beauty , 2022

Метал

36 x 14 cm

Уникатно дело

Рамка:

Димензија со рамка (ако е вклучена):

Денари
Евра

МКД 5,000

Слични дела според тип на медиум

АТ
Скулптура
Торзо
Скулптура
Бик
Скулптура
Откриена убавина
Исчекување
Скулптура
Неочекувана срамежливост
Venus
Скулптура
Акт
Скулптура
Џентлмен
Скулптура
Iron beauty
Скулптура
Балерина
Скулптура
Патникот
Скулптура
Од циклусот- Музичари 1
Од циклусот- Музичари 2
Од циклусот-Мизичари 3
Од циклусот- Музичари 4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Слични дела според мотив

Сеќавање
АТ
Фигуративна уметност
Торзо
Бик
Фигуративна уметност
Белиот гулаб
Фигуративна уметност
Ослободување 2
Фигуративна уметност
Откриена убавина
Пеперутка 3
Фигуративна уметност
Езерска убавина
Фигуративна уметност
Игра 4
Фигуративна уметност
Сон
Акт
Исчекување
Неочекувана срамежливост
Оплакување
Фигуративна уметност
Осаменост
Great blue heron
Фигуративна уметност
Св.Богородица со Исус
Venus
Акт
Акт
Акт
Џентлмен
Фигуративна уметност
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж