toni-catleski

Тони Чатлески

Македонија , р. 1967

Композиција 1 , 2021

Акрил на платно

40 x 40 cm

Уникатно дело

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 50 x 50 cm

Денари
Евра

MKD 11000.00

Слични дела според тип на медиум

Инфатилна илузија
Пролетна песна за биберот
Од циклусот-Древниот сон 19
Композиција 4
Цветно поле
Акрилик
Одмор
Акрилик
Сон
Акрилик
Од циклусот-Крстови 1
Од циклусот-Древниот сон 11
Летен сон
Акрилик
Созерцание
Акрилик
Од циклусот-Древниот сон 14
Од циклусот-Шарени вибрации 19
Од циклусот-Шарени вибрации 20
Маало
Акрилик
Жолти емоции
Игра
Акрилик
Од циклусот-Шарени вибрации 12
Алиса во земјата на чудата
Night rider
Акрилик
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Слични дела според мотив

Heavenly landscape
Abstract Art
EUR€ 400
Тhe cycle-Landscapes of the soul4
Тhe cycle-Landscapes of the soul3
From the cycle-Landscapes of the soul 2
Composition
Abstract Art
EUR€ contact us for price
From the cycle-Colorful vibrations 18
Abstract Art
contact us for price
From the cycle: The ancient dream 8
From the cycle: The ancient dream 7
Brown bodyscape 2
Abstract Art
EUR€ 250
In the yard
Abstract Art
EUR€ 106
Sunny landscape – diptych
Abstract Art
EUR€ 1200
From the cycle: The ancient dream 6
From the cycle: The ancient dream 1
From the cycle: The ancient dream 5
From the cycle: The ancient dream 4
From the cycle; Life is a fairy tale 2
From the cycle: The ancient dream 3
From cycle-Female stories 7
Abstract Art
EUR€ 90
From cycle-Female stories 8
Abstract Art
EUR€ 90
From the cycle-Dreams 1
Abstract Art
Sold
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж