ivan-velkov

Иван Велков

Македонија , р. 1930

Композиција 3 , 2004

Туш во боја

50 x 35 cm

Уникатно дело

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 66 x 51 cm

Денари
Евра

Контактирајте нè за цена

Слични дела според тип на медиум

Woman with a hat
Акрилик
Белиот гулаб
Комбинирана техника
Ослободување 2
Комбинирана техника
Композиција 2
Композиција 3
Птица 1
Акрилик
Птица
Акрилик
Романтичен предел
Комбинирана техника
Од циклусот-Девојки на плажа
Комбинирана техника
Композиција
Комбинирана техника
Вжештено пладне
Комбинирана техника
Мртва природа
Комбинирана техника
Високи акорди
Комбинирана техника
Од циклусот-Со линија допри до небото-3
Со линија допри го небото 2
Комбинирана техника
Од циклусот-Со линија допри до небото-1
In isolatia
Цртеж
In the woods
Цртеж
Од циклусот-Шепоти на потсвеста 2
Од циклусот-Шепоти на потсвеста 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Композиција 2
Композиција 3
In isolatia
Цртеж
In the woods
Цртеж
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Ноќна гозба
Современа уметност
Композиција 2
Современа уметност
Композиција 3
Современа уметност
Скопскиот парк
Современа уметност
Акт
Современа уметност
Композиција
Современа уметност
Крај Вардар
Современа уметност
Девојка
Современа уметност
Вжештено пладне
Современа уметност
Воскресение
Современа уметност
Маргаритки
Современа уметност
Стара Скопска чаршија
Современа уметност
Акт
Современа уметност
Пролет во Скопје
Современа уметност
Стара чаршија
Современа уметност
За единство
Современа уметност
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Созерцание
Модерна уметност
Композиција 2
Современа уметност
Композиција 3
Современа уметност
Цветно поле
Модерна уметност
Одмор
Модерна уметност
Езерска убавина
Модерна уметност
Романтичен предел
Модерна уметност
Од циклусот:Спокој-Неспокој 3
Од циклусот:Спокој-Неспокој 2
Од циклусот-Пејзажи на душата 1
Од циклусот:Спокој-Неспокој
Игра
Модерна уметност
Зимски пејсаж
Модерна уметност
Мртва природа
Модерна уметност
Високи акорди
Модерна уметност
Од циклусот-Со линија допри до небото-1
Размисла
Модерна уметност
Портрет
Модерна уметност
Од циклусот-Butterfly 1
Модерна уметност
Од циклусот-Butterfly 2
Модерна уметност
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според мотив

Од циклусот-Шарени вибрации 23
Од циклусот-Шарени вибрации 22
Woman with a hat
Апстрактно дело
Композиција 2
Апстрактно дело
Композиција 3
Апстрактно дело
Од цилусот-Шарени вибрации 21
Инфатилна илузија
Апстрактно дело
Од циклусот-Древниот сон 19
Композиција 4
Апстрактно дело
Небески пејсаж
Птица
Апстрактно дело
Птица 1
Апстрактно дело
Од циклусот-Древниот сон 11
Пејзаж на душата 4
Апстрактно дело
Пејзаж на душата 3
Апстрактно дело
Композиција
Апстрактно дело
Од циклусот-Древниот сон 14
Маало
Апстрактно дело
Од циклусот-Древниот сон 27
Од циклусот-Древниот сон 26
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж