Mihail-Korubin фото

Михаил Корубин

Македонија , р. 1986

Libera , 2021

Принт на хартија-рачно потпишани, нумерирани и сертифицирани од авторот (50-едиција)

80 x 61 cm

Уникатно дело

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 99,5 x 78 cm

Денари
Евра

МКД 13,900

Слични дела според тип на медиум

Longing
Принт
Contact
Принт
Daydream
Принт
Grace
Принт
Libera
Принт
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Aura
Поп арт
Longing
Поп арт
Contact
Поп арт
Daydream
Поп арт
Grace
Поп арт
Libera
Поп арт
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според мотив

Св.Богородица со Исус
Девојка
Фигуративна уметност
Aura
Портрет
Размисла
Портрет
Портрет
Портрет
Кога сирените молчат
Љубовни сеќавања
Св. Богородица со Исус-2
Longing
Портрет
Contact
Портрет
Daydream
Портрет
Grace
Портрет
Libera
Портрет
Езерска вила
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Езерска убавина
Фигуративна уметност
Сон
Фигуративна уметност
Исчекување
Оплакување
Фигуративна уметност
Џентлмен
Фигуративна уметност
Осаменост
Фигуративна уметност
Св.Богородица со Исус
Акт
Фигуративна уметност
Неочекувана срамежливост
Од циклусот:Спокој-Неспокој 3
Фигуративна уметност
Девојка
Фигуративна уметност
Од циклусот-Tree of life 1
Фигуративна уметност
Од циклусот:Спокој-Неспокој 2
Од циклусот:Спокој-Неспокој
Игра
Фигуративна уметност
Зимски пејсаж
Алиса во земјата на чудата
Фигуративна уметност
Во градина
Фигуративна уметност
Aura
Портрет
Девојка што чита
Фигуративна уметност
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж