Борислав Траиковски

Борислав Траиковски

Македонија , р.

Маргаритки , 1988

Масло на платно

100 x 80 cm

Уникатно дело

Рамка:

Димензија со рамка (ако е вклучена):

Денари
Евра

МКД контактирајте нè за цена

Слични дела според тип на медиум

Небески пејсаж
Мртва природа 3
Езерска убавина
Калинки
Масло
Охридска променада
Звуците на школките
Оплакување
Скопскиот парк
Езерска дружба
Блескава распослана убавина
Заминува уште еден убав ден
Осаменост
Весела хармонија и убавина
Ваза со цвеќе 3
Ваза со цвеќе 4
Ваза со цвеќе 5
Мотив од Гарчица
Пејзаж на душата 4
Пејзаж на душата 3
Мртва природа 5
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Скопскиот парк
Современа уметност
Акт
Современа уметност
Композиција
Современа уметност
Крај Вардар
Современа уметност
Девојка
Современа уметност
Вжештено пладне
Современа уметност
Воскресение
Современа уметност
Маргаритки
Современа уметност
Стара Скопска чаршија
Современа уметност
Акт
Современа уметност
Пролет во Скопје
Современа уметност
Стара чаршија
Современа уметност
За единство
Современа уметност
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според мотив

Мртва природа 3
Мртва природа
Калинки
Мртва природа
Ваза со цвеќе 3
Мртва природа
Ваза со цвеќе 4
Мртва природа
Ваза со цвеќе 5
Мртва природа
Мртва природа 5
Мртва природа
Мртва природа 4
Мртва природа
Хармонија
Мртва природа
Рапсодија
Мртва природа
Цвеќе во мојот двор
Мртва природа
Маргаритки
Мртва природа
Мртва природа
Мртва природа
Мртва природа 1
Мртва природа
Мртва природа 2
Мртва природа
Ваза со цвеќе 2
Мртва природа
Ваза со цвеќе
Мртва природа
Цвеќе 2
Мртва природа
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж