vanco-jakov

Ванчо Јаков

Македонија , р. 1964

Место за тивок одмор и спокој , 2016

Масло на платно

43.2 x 60.6 cm

Уникатно дело

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 64 x 82 cm

Денари
Евра

Контактирајте не за цена

Слични дела според тип на медиум

Од циклусот-Пејзажи на душата 5
Масло
Контактирајте нè за цена
Ваза со цвеќе-Сончогледи
Масло
Контактирајте нè за цена
20/22
Масло
Контактирајте нè за цена
Охридска променада 2
Сеќавање
Масло
Контактирајте нè за цена
Пловидба
Масло
МКД 14.200
Небески пејсаж
Масло
МКД 24600
Езерска убавина
Масло
МКД 46,000
Сон
Масло
Контактирајте нè за цена
Калинки
Масло
Нема на залиха
Оплакување
Масло
Контактирајте нè за цена
Скопскиот парк
Масло
Контактирајте нè за цена
Тивка хармонија, одмор, мир
Заминува уште еден убав ден
Масло
Контактирајте нè за цена
Место за тивок одмор и спокој
Масло
Контактирајте не за цена
Блескава распослана убавина
Масло
Нема на залиха
Осаменост
Масло
МКД контактирајте нè за цена
Весела хармонија и убавина
Расцветена убавина, лулеење
Ваза со цвеќе 3
Масло
МКД 37,000
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Охридска променада 2
Импресионизам
МКД 14.200
Од циклусот-Девојки на плажа
Импресионизам
Контактирајте нè за цена
Пловидба
Импресионизам
МКД 14.200
Скопскиот парк
Современа уметност
Контактирајте нè за цена
Тивка хармонија, одмор, мир
Импресионизам
МКД 24,600
Блескава распослана убавина
Импресионизам
Нема на залиха
Место за тивок одмор и спокој
Импресионизам
Контактирајте не за цена
Заминува уште еден убав ден
Импресионизам
Контактирајте нè за цена
Расцветена убавина, лулеење
Импресионизам
МКД 24,600
Весела хармонија и убавина
Импресионизам
МКД 24,600
Хармонија
Импресионизам
МКД 18500
Крај Вардар
Современа уметност
Нема на залиха
Тивко уживање како од бајките
Импресионизам
Продадено
Место за спокој, одмор, мир
Импресионизам
Контактирајте нè за цена
Прошетка, убавина, радост, светлина
Импресионизам
Нема на залиха
Охридска порта
Импресионизам
Продадено
Езерски мотив
Импресионизам
контактирајте нè за цена
Игра над градот
Импресионизам
Нема на залиха
Рапсодија
Импресионизам
МКД 15400
Летна игра, радост, светлина
Импресионизам
МКД контактирајте нè за цена
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според мотив

Охридска променада 2
Импресионизам
МКД 14.200
Од циклусот-Девојки на плажа
Импресионизам
Контактирајте нè за цена
Пловидба
Импресионизам
МКД 14.200
Скопскиот парк
Современа уметност
Контактирајте нè за цена
Тивка хармонија, одмор, мир
Импресионизам
МКД 24,600
Блескава распослана убавина
Импресионизам
Нема на залиха
Место за тивок одмор и спокој
Импресионизам
Контактирајте не за цена
Заминува уште еден убав ден
Импресионизам
Контактирајте нè за цена
Расцветена убавина, лулеење
Импресионизам
МКД 24,600
Весела хармонија и убавина
Импресионизам
МКД 24,600
Хармонија
Импресионизам
МКД 18500
Крај Вардар
Современа уметност
Нема на залиха
Тивко уживање како од бајките
Импресионизам
Продадено
Место за спокој, одмор, мир
Импресионизам
Контактирајте нè за цена
Прошетка, убавина, радост, светлина
Импресионизам
Нема на залиха
Охридска порта
Импресионизам
Продадено
Езерски мотив
Импресионизам
контактирајте нè за цена
Игра над градот
Импресионизам
Нема на залиха
Рапсодија
Импресионизам
МКД 15400
Летна игра, радост, светлина
Импресионизам
МКД контактирајте нè за цена
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Филигран
  • Цртеж