danco-kalcev

Данчо Кал'чев

Македонија , р. 1957

Мртва природа 2 , 2021

Масло на панел

50 x 56cm

Уникатно дело

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 74 х 80 см

Денари
Евра

продадено

Слични дела според тип на медиум

Небески пејсаж
Мртва природа 3
Езерска убавина
Калинки
Масло
Охридска променада
Звуците на школките
Оплакување
Скопскиот парк
Езерска дружба
Заминува уште еден убав ден
Блескава распослана убавина
Осаменост
Весела хармонија и убавина
Ваза со цвеќе 3
Ваза со цвеќе 4
Ваза со цвеќе 5
Мотив од Гарчица
Пејзаж на душата 4
Пејзаж на душата 3
Мртва природа 5
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Мртва природа 3
Калинки
Реализам
Ваза со цвеќе 4
Ваза со цвеќе 5
Ваза со цвеќе 3
Мртва природа 5
Мртва природа 4
Река Злетовица
Св. Наум
Реализам
Кога сирените молчат
Повик
Реализам
Позирање
Реализам
Игра 3
Реализам
Turquoise sea with rocks and mountains
Tree at Applecross
Реализам
Мртва природа 1
Мртва природа 2
Ваза со цвеќе
Реализам
Цвеќе 2
Реализам
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според мотив

Ноќна гозба
Мртва природа
Мртва природа 3
Мртва природа
Калинки
Мртва природа
Ваза со цвеќе 3
Мртва природа
Ваза со цвеќе 4
Мртва природа
Ваза со цвеќе 5
Мртва природа
Мртва природа 5
Мртва природа
Мртва природа 4
Мртва природа
Хармонија
Мртва природа
Рапсодија
Мртва природа
Цвеќе во мојот двор
Мртва природа
Маргаритки
Мртва природа
Мртва природа
Мртва природа
Мртва природа 1
Мртва природа
Мртва природа 2
Мртва природа
Ваза со цвеќе
Мртва природа
Цвеќе 2
Мртва природа
Ваза со цвеќе 2
Мртва природа
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж