Rubens-Korubin

Рубенс Корубин

Македонија , р. 1949

Ноќна гозба ,

Акрил на платно

70 x 80 cm

Уникатно дело

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 91 x 101 cm

Денари
Евра

Контактирајте нè за цена

Слични дела според тип на медиум

Калдеровата естетика
Зимска сказна на обалата
Од циклусот-Шарени вибрации 23
Од циклусот-Шарени вибрации 22
Ноќна гозба
Акрилик
Созерцание
Акрилик
Woman with a hat
Акрилик
Од цилусот-Шарени вибрации 21
Пеперутка 3
Акрилик
Инфатилна илузија
Пролетна песна за биберот
Од циклусот-Древниот сон 19
Композиција 4
Цветно поле
Акрилик
Одмор
Акрилик
Игра 4
Акрилик
Птица
Акрилик
Птица 1
Акрилик
Од циклусот-Древниот сон 11
Great blue heron
Акрилик
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Созерцание
Модерна уметност
Композиција 2
Современа уметност
Композиција 3
Современа уметност
Цветно поле
Модерна уметност
Одмор
Модерна уметност
Езерска убавина
Модерна уметност
Романтичен предел
Модерна уметност
Од циклусот:Спокој-Неспокој 3
Од циклусот:Спокој-Неспокој 2
Од циклусот-Пејзажи на душата 1
Од циклусот:Спокој-Неспокој
Игра
Модерна уметност
Зимски пејсаж
Модерна уметност
Мртва природа
Модерна уметност
Високи акорди
Модерна уметност
Од циклусот-Со линија допри до небото-1
Размисла
Модерна уметност
Портрет
Модерна уметност
Од циклусот-Butterfly 1
Модерна уметност
Од циклусот-Butterfly 2
Модерна уметност
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 

Слични дела според мотив

Ноќна гозба
Мртва природа
Калинки
Мртва природа
Ваза со цвеќе 3
Мртва природа
Ваза со цвеќе 4
Мртва природа
Ваза со цвеќе 5
Мртва природа
Хармонија
Мртва природа
Мртва природа 5
Мртва природа
Мртва природа 4
Мртва природа
Мртва природа 3
Рапсодија
Мртва природа
Цвеќе во мојот двор
Мртва природа
Маргаритки
Мртва природа
Мртва природа
Мртва природа
Мртва природа 1
Мртва природа
Мртва природа 2
Мртва природа
Ваза со цвеќе
Реализам
Цвеќе 2
Мртва природа
Ваза со цвеќе 2
Мртва природа
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж