јовица мијалковиќ

Јовица Мијалковиќ

Македонија , р. 1952

Од циклусот- Музичари 2 , 2020

Метал

27 x 10 cm

Уникатно дело

Рамка:

Димензија со рамка (ако е вклучена):

Денари
Евра

МКД 5000

Слични дела според тип на медиум

Исчекување
Скулптура
Џентлмен
Скулптура
Акт
Скулптура
Неочекувана срамежливост
Балерина
Скулптура
Патникот
Скулптура
Од циклусот- Музичари 1
Од циклусот- Музичари 2
Од циклусот-Мизичари 3
Од циклусот- Музичари 4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Слични дела според мотив

Пеперутка 3
Фигуративна уметност
Езерска убавина
Фигуративна уметност
Сон
Фигуративна уметност
Исчекување
Оплакување
Фигуративна уметност
Џентлмен
Фигуративна уметност
Осаменост
Св.Богородица со Исус
Акт
Акт
Неочекувана срамежливост
Од циклусот:Спокој-Неспокој 3
Фигуративна уметност
Девојка
Портрет
Од циклусот-Tree of life 1
Од циклусот:Спокој-Неспокој 2
Од циклусот:Спокој-Неспокој
Игра
Фигуративна уметност
Зимски пејсаж
Алиса во земјата на чудата
Фигуративна уметност
Во градина
Фигуративна уметност
Aura
Портрет
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж