јовица мијалковиќ

Јовица Мијалковиќ

Македонија , р. 1952

Од циклусот-Мизичари 3 , 2020

Метал

27 x 8 cm

Уникатно дело

Рамка:

Димензија со рамка (ако е вклучена):

Денари
Евра

МКД 5000

Слични дела според тип на медиум

Исчекување
Скулптура
Џентлмен
Скулптура
Акт
Скулптура
Неочекувана срамежливост
Балерина
Скулптура
Патникот
Скулптура
Од циклусот- Музичари 2
Од циклусот-Мизичари 3
Од циклусот- Музичари 4
Од циклусот- Музичари 1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Слични дела според мотив

Езерска убавина
Фигуративна уметност
Сон
Фигуративна уметност
Исчекување
Оплакување
Фигуративна уметност
Џентлмен
Фигуративна уметност
Осаменост
Фигуративна уметност
Св.Богородица со Исус
Акт
Фигуративна уметност
Неочекувана срамежливост
Од циклусот:Спокој-Неспокој 3
Фигуративна уметност
Девојка
Фигуративна уметност
Од циклусот-Tree of life 1
Фигуративна уметност
Од циклусот:Спокој-Неспокој 2
Од циклусот:Спокој-Неспокој
Игра
Фигуративна уметност
Зимски пејсаж
Алиса во земјата на чудата
Фигуративна уметност
Во градина
Фигуративна уметност
Aura
Портрет
Девојка што чита
Фигуративна уметност
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж