sareni-vibracii-25-
sareni-vibracii-25-
andrijana-maciev

Андријана Мациев

Македонија , р. 1980

Од циклусот-Шарени вибрации 25 , 2021

Акрил на хартија-цртеж

29 x 40 cm

Уникатно дело

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 44 x 54 cm

Денари
Евра

Нема на залиха

Слични дела според тип на медиум

In the woods
Цртеж
Контактирајте нè за цена
Композиција 2
Цртеж
Контактирајте нè за цена
Композиција 3
Цртеж
Контактирајте нè за цена
In isolatia
Цртеж
МКД контактирајте нè за цена
Од циклусот-Шарени вибрации 25
Цртеж
Нема на залиха
Од циклусот-Шарени вибрации 24
Цртеж
Нема на залиха
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Summer memories 1
Abstract Art
Contact us for price
From the cycle: The ancient dream 22
Abstract Art
Contact us for price
Heavenly landscape
Abstract Art
EUR€ 400
From the cycle-Happy memories 15
Abstract Art
Contact us for price
From the cycle – Whispers of the subconscious 7
Expressionism
Contact us for price
From the cycle – Whispers of the subconscious 6
From the cycle-Landscapes of the soul 2
Тhe cycle-Landscapes of the soul4
Abstract Art
Out of stock
Тhe cycle-Landscapes of the soul3
Abstract Art
Out of stock
Composition
Abstract Art
Out of stock
From the cycle-Colorful vibrations 18
From the cycle: The ancient dream 8
Expressionism
Conatct us for price
From the cycle: The ancient dream 3
Brown bodyscape 2
Abstract Art
Out of stock
Sunny landscape – diptych
Abstract Art
Out of stock
From the cycle: The ancient dream 6
From the cycle: The ancient dream 5
Abstract Art
Contact us for price
From the cycle: The ancient dream 4
From the cycle; Life is a fairy tale 2
From the cycle-Colorful vibration 25
Abstract Art
Out of stock
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според мотив

No title
Abstract art
Contact us for price
Summer memories 2
Abstract art
Contact us for price
From the cycle-Happy memories 8
Abstract art
Contact us for price
From the cycle-Happy memories 12
Abstract art
Contact us for price
The red game in the home
Abstract art
Contact us for price
No title
Abstract art
Contact us for price
From the cycle-Traces 3
Abstract art
Contact us for price
From the cycle-Traces 5
Abstract art
Contact us for price
From the cycle-Traces 4
Abstract art
Contact us for price
Gaze
Abstract art
Contact us for price
From the cycle-Landscapes of the soul 10
Abstract art
Contact us for price
From cycle-In a garden 3
Abstract art
Contact us for price
From cycle-In a garden 2
Abstract art
Contact us for price
Zen 3-A violinist
Abstract art
Contact us for price
Zen 2-Double bassist
Abstract art
Contact us for price
Spring
Abstract art
Contact us for price
Night rider
Abstract art
Contact us for price
Under the orange sky
Abstract art
Contact us for price
Тhe smell of the flowers
Abstract art
Contact us for price
From the cycle: The ancient dream 22
Abstract art
Contact us for price
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Филигран
  • Цртеж