lidija-pachemska

Лидија Пачемска Џонс

Македонија , р. 1977

Од циклусот-Урбани птици 8 , 2021

Стакло

13 x 13 cm

Уникатно дело

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 27,5 x 27,5 cm

Денари
Евра

Продадено дело

Слични дела според тип на медиум

Од циклусот-Urban birds 19
Стакло
МКД 3,500
Од циклусот-Urban Birds 16
Стакло
МКД 3,500
Од циклусот-Urban birds 17
Стакло
МКД 3,500
Од циклусот-Urban Birds 18
Стакло
МКД 3,500
Од циклусот-Урбани птици 7
Од циклусот-Урбани птици 6
Од циклусот-Урбани птици 5
Од циклусот-Урбани птици 4
Од циклусот-Урбани птици 2
Од циклусот-Урбани птици 3
Од циклусот-Урбани птици 1
Од циклусот-Урбани птици 15
Од циклусот-Урбани птици 13
Од циклусот-Урбани птици 14
Од циклусот-Урбани птици 9
Од циклусот-Урбани птици 10
Од циклусот-Урбани птици 11
Од циклусот-Урбани птици 12
Од циклусот-Урбани птици 8
Стакло
Продадено дело
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Зимска сказна на обалата
Наива
Контактирајте нè за цена
Трите бардака
Наива
МКД контактирајте нè за цена
Од циклусот-Urban birds 19
Од циклусот-Urban Birds 18
Од циклусот-Urban Birds 16
Од циклусот-Urban birds 17
Од циклусот-Урбани птици 7
Од циклусот-Урбани птици 6
Од циклусот-Урбани птици 5
Од циклусот-Урбани птици 4
Од циклусот-Урбани птици 3
Од циклусот-Урбани птици 2
Од циклусот-Урбани птици 1
Од циклусот-Урбани птици 13
Од циклусот-Урбани птици 14
Од циклусот-Урбани птици 15
Од циклусот-Урбани птици 9
Од циклусот-Урбани птици 10
Од циклусот-Урбани птици 11
Од циклусот-Урбани птици 12
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според мотив

Од циклусот-Со линија допри до небото 5
Архитектура
Контактирајте нè за цена
Со линија допри го небото 2
Архитектура
Нема на залиха
Од циклусот-Со линија допри до небото-1
Охрид 2
Архитектура
МКД 92250
Охрид 1
Архитектура
МКД 92250
Стара Скопска чаршија
Архитектура
контактирајте нè за цена
Стара чаршија
Архитектура
Нема на залиха
Од циклусот; Животот е бајка 1
Од циклусот-Животот е бајка 6
Архитектура
МКД продадено
Од циклусот-Животот е бајка 7
Архитектура
Нема на залиха
Од циклусот; Животот е бајка 3
Од циклусот-Urban birds 19
Архитектура
МКД 3,500
Од циклусот-Urban Birds 16
Архитектура
МКД 3,500
Од циклусот-Urban birds 17
Архитектура
МКД 3,500
Од циклусот-Urban Birds 18
Архитектура
МКД 3,500
Од циклусот-Урбани птици 7
Архитектура
МКД 3500
Од циклусот-Урбани птици 6
Архитектура
МКД 3500
Од циклусот-Урбани птици 5
Архитектура
МКД 3500
Од циклусот-Урбани птици 4
Архитектура
Продадено
Од циклусот-Урбани птици 2
Архитектура
продадено
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Филигран
  • Цртеж