andrijana-maciev

Андријана Мациев

Македонија , р. 1980

Од циклусот-Женски приказни 1 , 2021

Акрил на платно

30 x 40 cm

Уникатно дело

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 38 x 48 cm

Денари
Евра

МКД 7500

Слични дела според тип на медиум

Идилична приказна
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Созерцание
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Ноќна гозба
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Така се прави од гранче маслина
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Среќни спомени 1
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Среќни спомени 3
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Среќни спомени 2
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Калдеровата естетика
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Зимска сказна на обалата
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Древниот сон 18
Од циклусот-Древниот сон 17
Од цилусот-Шарени вибрации 21
Акрилик
МКД контактирајте нè за цена
Пеперутка 3
Акрилик
МКД 17,200
Инфатилна илузија
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Древниот сон 19
Акрилик
Kонтактирајте нè за цена
Композиција 4
Акрилик
МКД 11,000
Цветно поле
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Одмор
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Игра 4
Акрилик
МКД 18500
Птица
Акрилик
Контактирајте нè за цена
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Така се прави од гранче маслина
Експресионизам
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Среќни спомени 1
Експресионизам
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Среќни спомени 2
Експресионизам
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Среќни спомени 3
Експресионизам
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Древниот сон 18
Експресионизам
МКД 24,600
Од циклусот-Древниот сон 17
Експресионизам
МКД 24,600
Зен 2
Експресионизам
Контактирајте нè за цена
Од цилусот-Шарени вибрации 21
Експресионизам
МКД контактирајте нè за цена
Пеперутка 3
Експресионизам
МКД 17,200
Инфатилна илузија
Експресионизам
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Древниот сон 19
Експресионизам
Kонтактирајте нè за цена
Композиција 4
Експресионизам
МКД 11,000
Игра 4
Експресионизам
МКД 18500
Птица
Експресионизам
Контактирајте нè за цена
Птица 1
Експресионизам
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Древниот сон 14
Експресионизам
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Древниот сон 26
Експресионизам
Нема на залиха
Од циклусот-Древниот сон 27
Експресионизам
МКД контактирајте нè за цена
Градот
Експресионизам
МКД 55,300
Од циклусот-Шарени вибрации 22
Експресионизам
МКД контактирајте нè за цена
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според мотив

From the cycle-Landscapes of the soul 5
Abstract art
Contact us for price
That’s how it’s made from an olive branch
Abstract art
Contact us for price
From the cycle-Happy memories 1
Abstract art
Contact us for price
From cycle- Happy memories 2
Abstract art
Contact us for price
From cycle- Happy memories 3
Abstract art
Contact us for price
Bird
Abstract art
EUR€ contact us for price
From the cycle-Cracks
Abstract art
Contact us for price
From the cycle-Ancient dream 18
Abstract art
EUR€ 400
From the cycle-Ancient dream 17
Abstract art
EUR€ 400
Zen 2
Abstract art
Contact us for price
Composition-2
Abstract art
Contact us for price
Composition 3
Abstract art
Contact us for price
From the cycle-Colorful vibration 21
Abstract art
EUR€ contact us for price
Infatile illusion
Abstract art
Contact us for price
Composition 4
Abstract art
EUR€ 180
Heavenly landscape
Abstract art
EUR€ 400
From the cycle-The ancient dream 11
From the cycle-Ancient dream 19
Abstract art
Contact us for price
Sunny day
Abstract art
EUR€ 250
In the garden 2
Abstract art
EUR€ 250
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Филигран
  • Цртеж