toni-catleski

Тони Чатлески

Македонија , р. 1967

Од циклусот-Животот е бајка 8 , 2022

Акрил на платно

30 x 50 cm

Уникатно дело

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 40 x 60 cm

Денари
Евра

Контактирајте нè за цена

Слични дела според тип на медиум

Калдеровата естетика
Зимска сказна на обалата
Од циклусот-Шарени вибрации 23
Од циклусот-Шарени вибрации 22
Ноќна гозба
Акрилик
Созерцание
Акрилик
Woman with a hat
Акрилик
Од цилусот-Шарени вибрации 21
Пеперутка 3
Акрилик
Инфатилна илузија
Пролетна песна за биберот
Од циклусот-Древниот сон 19
Композиција 4
Цветно поле
Акрилик
Одмор
Акрилик
Игра 4
Акрилик
Птица
Акрилик
Птица 1
Акрилик
Од циклусот-Древниот сон 11
Great blue heron
Акрилик
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Од циклусот-Шарени вибрации 23
Од циклусот-Шарени вибрации 22
Woman with a hat
Експресионизам
Од цилусот-Шарени вибрации 21
Пеперутка 3
Експресионизам
Инфатилна илузија
Експресионизам
Пролетна песна за биберот
Од циклусот-Древниот сон 19
Композиција 4
Експресионизам
Игра 4
Експресионизам
Птица
Експресионизам
Птица 1
Експресионизам
Од циклусот-Древниот сон 14
Од циклусот-Древниот сон 26
Од циклусот-Древниот сон 27
Градот
Експресионизам
Од циклусот-Шарени вибрации 12
Yellow dog in the night
Експресионизам
Од циклусот-Шарени вибрации 11
Од циклусот-Шарени вибрации 17
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според мотив

Низ Охридските сокаци
Охридска променада 2
Пловидба
Пејзаж
Небески пејсаж
Цветно поле
Одмор
Пејзаж
Романтичен предел
Скопскиот парк
Заминува уште еден убав ден
Блескава распослана убавина
Весела хармонија и убавина
Мотив од Гарчица
Крај Вардар
Вжештено пладне
Тивко уживање како од бајките
Градот
Пејзаж
Место за тивок одмор и спокој
Место за спокој, одмор, мир
Прошетка, убавина, радост, светлина
Игра над градот
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж