mirjana-nikoloska.

Мирјана Николоска

Македонија , р. 1964

Паун 1 , 2021

Филигран

30 x 20 cm

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 35 x 25 cm

Денари
Евра

МКД 2500

Слични дела според тип на медиум

Гулабици 2
Филигран
Паун 1
Филигран
Паун 2
Филигран
Паун 3
Филигран
Паун 5
Филигран
Пеперутка-1
Филигран
Пеперутка 4
Филигран
Паун 4
Филигран
Пеперутка 2
Филигран
Пеперутка-3
Филигран
Гулабици 1
Филигран
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Слични дела според мотив

Пеперутка 3
Фигуративна уметност
Езерска убавина
Фигуративна уметност
Сон
Фигуративна уметност
Исчекување
Оплакување
Фигуративна уметност
Џентлмен
Фигуративна уметност
Осаменост
Св.Богородица со Исус
Акт
Акт
Неочекувана срамежливост
Од циклусот:Спокој-Неспокој 3
Фигуративна уметност
Девојка
Портрет
Од циклусот-Tree of life 1
Од циклусот:Спокој-Неспокој 2
Од циклусот:Спокој-Неспокој
Игра
Фигуративна уметност
Зимски пејсаж
Алиса во земјата на чудата
Фигуративна уметност
Во градина
Фигуративна уметност
Aura
Портрет
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж