mirjana-nikoloska.

Мирјана Николоска

Македонија , р. 1964

Паун-6 , 2022

Филигран

30 x 20 cm

Уникатно дело

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 34,5 x 24,5 cm

Денари
Евра

МКД 2,500

Слични дела според тип на медиум

Пеперутка 7
Филигран
Пеперутка 6
Филигран
Паун-6
Филигран
Крст 1
Филигран
Гулабици 3
Филигран
Гулабици 2
Филигран
Паун 7
Филигран
Паун 8
Филигран
Паун 3
Филигран
Паун 4
Филигран
Пеперутка-3
Филигран
Пеперутка 4
Филигран
Пеперутка-5
Филигран
Паун 1
Филигран
Паун 5
Филигран
Паун 2
Филигран
Гулабици 1
Филигран
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Слични дела според мотив

Сеќавање
АТ
Фигуративна уметност
Торзо
Бик
Фигуративна уметност
Белиот гулаб
Фигуративна уметност
Ослободување 2
Фигуративна уметност
Откриена убавина
Пеперутка 3
Фигуративна уметност
Езерска убавина
Фигуративна уметност
Игра 4
Фигуративна уметност
Сон
Акт
Исчекување
Неочекувана срамежливост
Оплакување
Фигуративна уметност
Осаменост
Great blue heron
Фигуративна уметност
Св.Богородица со Исус
Venus
Акт
Акт
Акт
Џентлмен
Фигуративна уметност
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж