mirjana-nikoloska.

Мирјана Николоска

Македонија , р. 1964

Пеперутка 4 , 2021

Филигран

20 x 25 cm

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 24,5 x 29,5 cm

Денари
Евра

МКД 2500

Слични дела според тип на медиум

Гулабици 2
Филигран
Паун 1
Филигран
Паун 2
Филигран
Паун 3
Филигран
Пеперутка 4
Филигран
Паун 4
Филигран
Паун 5
Филигран
Пеперутка-1
Филигран
Пеперутка 2
Филигран
Пеперутка-3
Филигран
Гулабици 1
Филигран
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Слични дела според мотив

Езерска убавина
Фигуративна уметност
Сон
Фигуративна уметност
Исчекување
Оплакување
Фигуративна уметност
Џентлмен
Фигуративна уметност
Осаменост
Фигуративна уметност
Св.Богородица со Исус
Акт
Фигуративна уметност
Неочекувана срамежливост
Од циклусот:Спокој-Неспокој 3
Фигуративна уметност
Девојка
Фигуративна уметност
Од циклусот-Tree of life 1
Фигуративна уметност
Од циклусот:Спокој-Неспокој 2
Од циклусот:Спокој-Неспокој
Игра
Фигуративна уметност
Зимски пејсаж
Алиса во земјата на чудата
Фигуративна уметност
Во градина
Фигуративна уметност
Aura
Портрет
Девојка што чита
Фигуративна уметност
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж