stefan

Стефан Хаџи-Николов

Македонија , р. 1955

Сеќавање , 2021

Масло на платно

65 x 164 см

Уникатно дело

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 79 x 178 см

Денари
Евра

Контактирајте нè за цена

Слични дела според тип на медиум

Низ Охридските сокаци
Охридска променада 2
Пловидба
Сеќавање
Небески пејсаж
Езерска убавина
Сон
Масло
Калинки
Масло
Оплакување
Скопскиот парк
Блескава распослана убавина
Заминува уште еден убав ден
Осаменост
Весела хармонија и убавина
Ваза со цвеќе 3
Ваза со цвеќе 4
Ваза со цвеќе 5
Хармонија
Мотив од Гарчица
Од циклусот:Спокој-Неспокој 2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Слични дела според мотив

Сеќавање
Торзо
Откриена убавина
Сон
Акт
Исчекување
Неочекувана срамежливост
Осаменост
Venus
Акт
Акт
Акт
Од циклусот:Спокој-Неспокој 2
Од циклусот-Девојки на плажа
Од циклусот:Спокој-Неспокој
Заспивна убавина
Акт
Акт
Белото утро
Brown bodyscape 1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Сеќавање
АТ
Фигуративна уметност
Торзо
Бик
Фигуративна уметност
Белиот гулаб
Фигуративна уметност
Ослободување 2
Фигуративна уметност
Откриена убавина
Пеперутка 3
Фигуративна уметност
Езерска убавина
Фигуративна уметност
Игра 4
Фигуративна уметност
Сон
Акт
Исчекување
Неочекувана срамежливост
Оплакување
Фигуративна уметност
Осаменост
Great blue heron
Фигуративна уметност
Св.Богородица со Исус
Venus
Акт
Акт
Акт
Џентлмен
Фигуративна уметност
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж