јовица мијалковиќ

Јовица Мијалковиќ

Македонија , р. 1952

Со линија допри го небото 2 , 2021

Комбинирана техника на медијапан

50 x 50 cm

Уникатно дело

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 67 x 67 cm

Денари
Евра

Нема на залиха

Слични дела според тип на медиум

Романтичен предел
Комбинирана техника
Од циклусот-Девојки на плажа
Комбинирана техника
Композиција
Комбинирана техника
Вжештено пладне
Комбинирана техника
Мртва природа
Комбинирана техника
Високи акорди
Комбинирана техника
Од циклусот-Со линија допри до небото-3
Со линија допри го небото 2
Комбинирана техника
Од циклусот-Со линија допри до небото-1
In isolatia
Цртеж
In the woods
Цртеж
Од циклусот-Шепоти на потсвеста 3
Од циклусот-Шепоти на потсвеста 1
Од циклусот-Шепоти на потсвеста 2
Воскресение
Комбинирана техника
Цвеќе во мојот двор
Комбинирана техника
Од циклусот-Женски приказни 8
Комбинирана техника
Од циклусот-Женски приказни 7
Комбинирана техника
Од циклусот-Мечти 1
Комбинирана техника
Од циклусот-Мечти 2
Комбинирана техника
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Слични дела според мотив

Охридска променада
Со линија допри го небото 2
Од циклусот-Со линија допри до небото-1
Охрид 2
Архитектура
Охрид 1
Архитектура
Стара Скопска чаршија
Стара чаршија
Архитектура
Од циклусот; Животот е бајка 4
Од циклусот; Животот е бајка 1
Од циклусот-Животот е бајка 6
Од циклусот-Животот е бајка 7
Од циклусот; Животот е бајка 3
Од циклусот-Urban birds 19
Од циклусот-Urban Birds 18
Од циклусот-Urban Birds 16
Од циклусот-Urban birds 17
Од циклусот-Урбани птици 7
Од циклусот-Урбани птици 6
Од циклусот-Урбани птици 5
Од циклусот-Урбани птици 4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж