trite-bardaka
boro-arsovski-babata

Боро Арсовски-Бабата

Маедонија , р. 1952

Трите бардака , 2004

Масло на платно

26 x 29 cm

Уникатно дело

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 46,5 x 50,5 cm

Денари
Евра

МКД контактирајте нè за цена

Слични дела според тип на медиум

Ноќ
Масло
Контактирајте нè за цена
Ден
Масло
Контактирајте нè за цена
Спомени од летото 2
Масло
Контактирајте нè за цена
Спомени од летото 1
Масло
Контактирајте нè за цена
Мртва природа 6
Масло
Контактирајте нè за цена
Во галоп
Масло
Контактирајте нè за цена
Outside looking in
Масло
Контактирајте нè за цена
Природна убавина
Масло
Нема на залиха
Хармонија
Масло
Контактирајте нè за цена
Цветно матине-2
Масло
Контактирајте нè за цена
Од циклусот:Спокој-Неспокој 2
Масло
Контактирајте нè за цена
Патот на раскошното богатство
Масло
Контактирајте нè за цена
Пат, зајдисонце летна убавина
Масло
Контактирајте нè за цена
Заштитниците на градот
Масло
Контактирајте нè за цена
Изгрејсонцето од Метеори 2
Масло
Контактирајте нè за цена
Езерска убавина
Масло
Контактирајте не за цена
Поглед
Масло
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Пејзажи на душата 10
Масло
Контактирајте нè за цена
Долап
Масло
Контактирајте нè за цена
Цвеќе
Масло
Нема на залиха
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Од циклусот-Urban birds 21
Од циклусот-Urban birds 22
Наива
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Урбани птици 15
Трите бардака
Наива
МКД контактирајте нè за цена
Од циклусот-Urban birds 23
Наива
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Urban birds 20
Од циклусот-Urban birds 19
Наива
Нема на залиха
Од циклусот-Urban Birds 16
Од циклусот-Urban birds 17
Наива
Нема на залиха
Од циклусот-Urban Birds 18
Наива
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Урбани птици 7
Од циклусот-Урбани птици 6
Од циклусот-Урбани птици 5
Од циклусот-Урбани птици 4
Од циклусот-Урбани птици 2
Наива
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Урбани птици 3
Од циклусот-Урбани птици 1
Наива
Нема на залиха
Од циклусот-Урбани птици 13
Наива
Нема на залиха
Од циклусот-Урбани птици 14
Наива
Нема на залиха
Од циклусот-Урбани птици 11
Наива
Контактирајте нè за цена
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според мотив

Од циклусот-Урбани птици 15
Трите бардака
Наива
МКД контактирајте нè за цена
Од циклусот-Urban birds 23
Наива
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Урбани птици 7
Архитектура
МКД 3500
Од циклусот-Урбани птици 6
Архитектура
МКД 3500
Од циклусот-Урбани птици 5
Архитектура
МКД 3500
Од циклусот-Урбани птици 4
Архитектура
МКД 3,500
Од циклусот-Урбани птици 2
Архитектура
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Урбани птици 3
Архитектура
МКД 3,500
Од циклусот-Урбани птици 1
Архитектура
Нема на залиха
Од циклусот-Урбани птици 14
Наива
Нема на залиха
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Филигран
  • Цртеж