maja-stefanovska

Маја Стефановска

Македонија , р. 1972

Утро , 2021

Акрил на платно

29 x 24 cm

Уникатно дело

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 38 x 32 cm

Денари
Евра

Продадено

Слични дела според тип на медиум

Пеперутка 3
Акрилик
Инфатилна илузија
Пролетна песна за биберот
Од циклусот-Древниот сон 19
Композиција 4
Цветно поле
Акрилик
Одмор
Акрилик
Сон
Акрилик
Од циклусот-Крстови 1
Од циклусот-Древниот сон 11
Летен сон
Акрилик
Созерцание
Акрилик
Од циклусот-Древниот сон 14
Од циклусот-Шарени вибрации 19
Од циклусот-Шарени вибрации 20
Маало
Акрилик
Жолти емоции
Игра
Акрилик
Од циклусот-Шарени вибрации 12
Алиса во земјата на чудата
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Flower field
Modern Art
Contact us for price
Lake beauty
Modern Art
EUR€ 750
Romantic landscape
Modern Art
Out of stock
From the cycle: Calm-Restless
Modern Art
EUR€ 1600
From the cycle-Girls on the beach
Contemporary art
EUR€ contact us for price
From cycle: Calm-Restless 3
Girl
Modern Art
contact us for price
From cycle:Calm-Restless 2
Modern Art
EUR€ 2000
From cycle: Calm-Restless 4
Winter landscape
Modern Art
EUR€ 900
From cycle-With line touch the sky-3
Thought
Modern Art
EUR€ contact us for price
Portret
Modern Art
EUR€ 1630
From the cycle-Landscapes of the soul 1
Still life
Modern Art
EUR€ 150
Hight chords
Modern Art
Out of stock
From cycle-Butterfly 1
Modern Art
EUR€ 800
From the cycle-Butterfly 2
Modern Art
EUR€ 800
Memoirs
Modern Art
EUR€ 750
Small Table
Modern Art
Out of stock
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според мотив

Инфатилна илузија
Апстрактно дело
Од циклусот-Древниот сон 19
Композиција 4
Апстрактно дело
Небески пејсаж
Од циклусот-Крстови 1
Апстрактно дело
Од циклусот-Древниот сон 11
Пејзаж на душата 4
Апстрактно дело
Пејзаж на душата 3
Апстрактно дело
Композиција
Апстрактно дело
Од циклусот-Древниот сон 14
Маало
Апстрактно дело
Од циклусот-Шарени вибрации 19
Од циклусот-Шарени вибрации 20
Од циклусот-Пејзажи на душата 2
Од циклусот-Пејзажи на душата 1
Од циклусот-Шарени вибрации 12
Мртва природа
Геометрија
Високи акорди
Геометрија
Night rider
Апстрактно дело
Yellow dog in the night
Апстрактно дело
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж