maja-stefanovska

Маја Стефановска

Македонија , р. 1972

Во градина 2 , 2021

Акриик на платно

40 x 30 cm

Рамка: Вклучена

Димензија со рамка (ако е вклучена): 45 x 35 cm

Денари
Евра

МКД 15500

Слични дела според тип на медиум

Инфатилна илузија
Пролетна песна за биберот
Од циклусот-Древниот сон 19
Композиција 4
Цветно поле
Акрилик
Одмор
Акрилик
Сон
Акрилик
Од циклусот-Крстови 1
Од циклусот-Древниот сон 11
Летен сон
Акрилик
Созерцание
Акрилик
Од циклусот-Древниот сон 14
Од циклусот-Шарени вибрации 19
Од циклусот-Шарени вибрации 20
Маало
Акрилик
Жолти емоции
Игра
Акрилик
Од циклусот-Шарени вибрации 12
Алиса во земјата на чудата
Night rider
Акрилик
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според правци

Инфатилна илузија
Експресионизам
Пролетна песна за биберот
Од циклусот-Древниот сон 19
Композиција 4
Експресионизам
Од циклусот-Крстови 1
Експресионизам
Од циклусот-Древниот сон 14
Од циклусот-Шарени вибрации 19
Од циклусот-Шарени вибрации 20
Градот
Експресионизам
Од циклусот-Шарени вибрации 12
Yellow dog in the night
Експресионизам
Од циклусот-Шарени вибрации 11
Од циклусот-Шарени вибрации 17
Од циклусот-Шарени вибрации 16
Композиција 3
Експресионизам
Од циклусот-Древниот сон 13
Игра 1
Експресионизам
In isolatia
Експресионизам
In the woods
Експресионизам
Од циклусот-Шарени вибрации 13
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Небески пејсаж
Апстракција
Пејзаж на душата 4
Апстракција
Пејзаж на душата 3
Апстракција
Од циклусот-Пејзажи на душата 2
Од циклусот-Древниот сон 9
Од циклусот-Шарени вибрации 18
Сончев ден
Апстракција
Од циклусот-Шепоти на потсвеста 1
Од циклусот-Шепоти на потсвеста 2
Од циклусот-Шепоти на потсвеста 3
Од циклусот: Древниот сон 3
Од циклусот-Древниот сон 2
Од циклусот: Древниот сон 8
Од циклусот: Древниот сон 7
Сончев пејсаж – диптих
Во дворот
Апстракција
Утро
Модерна уметност
Од циклусот; Животот е бајка 2
Од циклусот: Древниот сон 6
Од циклусот: Древниот сон 1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Слични дела според мотив

Infatile illusion
Abstract art
Contact us for price
From the cycle-Ancient dream 19
Abstract art
Contact us for price
Composition 4
Abstract art
EUR€ 180
Heavenly landscape
Landscape
EUR€ 400
From the cycle-The ancient dream 11
From the cycle-Crosses 1
Abstract art
Sold
Тhe cycle-Landscapes of the soul4
Тhe cycle-Landscapes of the soul3
Sunny day
Abstract art
EUR€ 250
From the cycle-Ancient dream 14
Abstract art
EUR€ contact us for price
From the cycle-Female stories 6
Abstract art
EUR€ contact us for price
From the cycle-Colorful vibration 19
Abstract art
EUR€ contact us for price
From the cycle-Colorful vibration 20
Abstract art
EUR€ contact us for price
From the cycle-Colorful vibrations 12
Abstract art
contact us for price
Neighborhood
Abstract art
Sold
Yellow emotions
Abstract art
contact us for price
Yellow dog in the night
Abstract art
EUR€ contact us for price
Forbidden landscape
Abstract art
EUR€ contact us for price
For unity
Abstract art
Sold
From the cycle- Ancient dream 13
Abstract art
EUR€ 400
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела на нашиот сајт

  • Сите
  • Акрилик
  • Икона
  • Комбинирана техника
  • Масло
  • Принт
  • Скулптура
  • Цртеж