Најнови дела во вертикален формат

Без наслов
Комбинирана техника
Контактирајте нè за цена
Св. Богородица со Исус-1
Икона
Контактирајте нè за цена
Во галоп
Масло
Контактирајте нè за цена
Outside looking in
Масло
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Идентитети
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Возвишение
Комбинирана техника
Контактирајте нè за цена
Вознесение
Комбинирана техника
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Животот во боја 5
Комбинирана техника
Контактирајте нè за цена
Св. Богородица со Исус-4
Икона
Нема на залиха
Св. Богородица со Исус-5
Икона
Нема на залиха
Долап
Масло
Контактирајте нè за цена
Цвеќе
Масло
Нема на залиха
Пријателки
Скулптура
Нема на залиха
Другарки
Скулптура
Контактирајте нè за цена
Шмизла
Скулптура
Контактирајте нè за цена
Зен 2-Контрабасист
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Зен 3-Виолинист
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот- Во градина 3
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Од циклусот-Во градина 2
Акрилик
Контактирајте нè за цена
Мирис на цвеќињата
Акрилик
Контактирајте нè за цена
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Сите дела во вертикален формат